Ahad, 8 Mei 2011

Ambil stock di China

Salam semua pembaca,

Bulan 6 ini saya akan pergi ke China
utk pengurusan stock di sana
kali ini stock utk raya yang tak lama lagi

Bulan 8 dah start puasa
masa bulan puasa ini la utk berniaga
memang masa ini sesuai sangat berniaga
memang buat duit gila2 time ni

Biasa la masing2 bershopping membeli
barang2 keperluan utk beraya

teringat masa dulu time meniaga telekung di uptown
seronok sesangat, ingatkan tak ada sambutan
last2 tinggal x smpi 10 pasang jer telekung
lagi2 seminggu sebelum raya
time tu berebut org ramai membeli belah

Kali ini saya berhajat berniaga kasut kanak2 berjenama
mcm nike, adidas, lacoste dan lain2 utk kanak2 lelaki
guess, LV, burberry dan lain2 utk kanak2 perempuan

Lebih kurang mcm kasut2 dlm GoBabyMama
tp saiz lebih kepada kanak2 la
biasa la kanak2 ini la time raya nak bergaya kan..

Stock mungkin smpi di kedai pertghan bln 7..
so pada geng2 uptown n pasar mlm..
kalau nak stock2 yg masih panas2 kene cepat la..
sebab kali ini stock dibahagi 2..
pasal saya pun ingin menjual pada pengguna..
so pada peniaga2 saya beri separuh la dari stock yg smpi
hehehe..

mcm biasa nak dtg kena call dulu yer..
ok thank you very much..
Callos

3 ulasan:

amri berkata...

ops! lupa nak tinggalkan no telefon
-amri- 019 2625205
tq =)

forblogger.net berkata...

wahhh bro. bnyk brg murah kat sana tu :D

amri berkata...

mmg bykkk..rambang mata 1st time gi sana hehe..